Trakteren School – VIP Cupcake box DIY


Trakteren op School – VIP Cupcake box DIY

Cupcakes kunnen van elke situatie iets heel bijzonders maken, maar wanneer ze worden verpakt in opvallende, schattige of zelf gemaakte verpakkingen, neemt deze eenvoudig traktatie een geheel nieuw niveau in.

Als je thema feest VIP of Hollywood is, dan zal deze prachtige DIY Cupcake Box zeker indruk maken op school.

Altijd Lekker heeft voor onze volgers voorzien van een gratis afdrukbare sjabloon, zodat jullie deze kleurrijke en leuke cupcake-dozen kunnen recreëren. Je kunt deze zelfs vervangen door je eigen favoriete patronen.

Deze zouden perfect zijn voor je volgende set feestgunsten, vind je niet?

HULPMIDDELEN DIE JE NODIG HEBT: 

  1. Download hier de sjabloon voor uw DIY Cupcake Box.
  2. Print dit op wit papier 160 gram
  3. Schaar en / of Stanley-mes
  4. Liniaal
  5. Dubbelzijdig plakband
  6. Inpakpapier
1

Download hier de sjabloon voor uw DIY Cupcake Box. Als uw printer op 160 gram papier kan afdrukken, drukt u op de kaart af. Is dit niet het geval, druk dan gewoon uw sjabloon op papier af.

2

Begin met de basis van uw Cupcake Boxn en knip uw sjabloon uit. Als u op papier hebt gedrukt, traceert u uw sjabloon op de kaart. Gebruik een liniaal om in de tablijnen toe te voegen zodat uw overgetrokken sjabloon er hetzelfde uitziet als uw afdruk.

3

Gebruik een stanley-mes om langs de stippellijnen te scoren en vouw deze om tabbladen te maken.

 

4

Voeg dubbelzijdige plakband toe aan elk tabblad en schuif de zijkanten voorzichtig aan elkaar totdat u de vorm van uw doos hebt gemaakt.

5

Knip het etiket uit je sjabloon samen met een strook inpakpapier. Als je klaar bent om je doos te verzegelen met je cupcake erin, wikkel je deze strook rond je doosvergadering in het midden bovenaan. Zet vast met plakband en bevestig vervolgens uw label in het midden van uw deksel met dubbelzijdig plakband.

6

Met gele (gouden) plakstenen, die ik gekocht hebt bij Action, versier je eigen verpakking om meteen wow-factor toe te voegen.

 

Leave a Comment