Trakteren op School – Thema Frozen


Het prinsesje Elsa van de animatiefilm Frozen is op dit moment één van de populairste personages bij jongere kinderen. Heeft u een dochter die bijna jarig is, dan kunt u haar en haar vriendinnen verrassen met een mooie traktatie in het Frozen thema. Wij helpen u graag doorheen het creëren van dit leuke traktatie voor school.

Stap 1

Koop een papieren tasje. Omdat het thema Frozen zal worden, raad ik een wit tasje aan. Om u een prijscategorie te geven: in de Daily heb ik 12 stuks gekocht voor €4,29 euro. Dit is dus maar €0,35 euro per tasje.

Stap 2

 

Koop organza. Dit is een doorschijnende stof die gebruikt word om formele jurken te maken. Dit kun je meestal in de Action vinden (in verschillende kleuren). De prijs kan variëren.

Om het jurkje van Elza te maken hoeft u enkel de organza in stukken van 12 cm op 30 cm te knippen (Dit kwam mooi uit bij een tasje van 22 cm op 18 cm). Vouw de organza in een soort van zigzagpatroon en gebruik een nietjesmachine om het bovenste deel samen te houden. Daarna bevestig je dit op het papieren zakje.

Stap 3

Download gratis de Anna template. Download deze en knip ze zo nauwkeurig mogelijk uit. Plak dit boven het rokje dat je gemaakt hetbt van organza stof, zodat het lijkt alsof Anna de rok draagt.

Link template: Template Anna Frozen (150 downloads)

Let op: De volgende beelden genomen van het internet (door het traceren) en / of gekleurd en geknipt door Disneyclips.com. Ze zijn bedoeld voor non-profit gebruik, en zijn niet te worden genomen en elders online weergegeven zonder zichtbare bron link.

Stap 4

Als afwerking kun je ook nog een strikje toevoegen rond haar middel. De strikjes kun je ook vinden in de Action (ongeveer €0,80 euro voor 12 stuks).

 

frozen-princessenjurk-anna

Om het nog leuker te maken voor je ijsprincesje, vond ik op groupon de actie voor een Elsa Princesjes jurk. Helaas is die actie verlopen dus kan ik het niet met jullie delen. Maar er zijn nog wel vele websites die deze jurk verkopen: http://prinsjes-prinsesjes.nl/frozen-jurkjes-maat-9298!!!/

Leave a Comment