Nieuws


Trakteren School – VIP Cupcake box DIY

Trakteren op School – VIP Cupcake box DIY

Cupcakes kunnen van elke situatie iets heel bijzonders maken, maar wanneer ze worden verpakt in opvallende, schattige of zelf gemaakte verpakkingen, neemt deze eenvoudig traktatie een geheel nieuw niveau in.

Als je thema feest VIP of Hollywood is, dan zal deze prachtige DIY Cupcake Box zeker indruk maken op school.

Altijd Lekker heeft voor onze volgers voorzien van een gratis afdrukbare sjabloon, zodat jullie deze kleurrijke en leuke cupcake-dozen kunnen recreëren. Je kunt deze zelfs vervangen door je eigen favoriete patronen.

Deze zouden perfect zijn voor je volgende set feestgunsten, vind je niet?

HULPMIDDELEN DIE JE NODIG HEBT: 

  1. Download hier de sjabloon voor uw DIY Cupcake Box.
  2. Print dit op wit papier 160 gram
  3. Schaar en / of Stanley-mes
  4. Liniaal
  5. Dubbelzijdig plakband
  6. Inpakpapier
1

Download hier de sjabloon voor uw DIY Cupcake Box. Als uw printer op 160 gram papier kan afdrukken, drukt u op de kaart af. Is dit niet het geval, druk dan gewoon uw sjabloon op papier af.

2

Begin met de basis van uw Cupcake Boxn en knip uw sjabloon uit. Als u op papier hebt gedrukt, traceert u uw sjabloon op de kaart. Gebruik een liniaal om in de tablijnen toe te voegen zodat uw overgetrokken sjabloon er hetzelfde uitziet als uw afdruk.

3

Gebruik een stanley-mes om langs de stippellijnen te scoren en vouw deze om tabbladen te maken.

 

4

Voeg dubbelzijdige plakband toe aan elk tabblad en schuif de zijkanten voorzichtig aan elkaar totdat u de vorm van uw doos hebt gemaakt.

5

Knip het etiket uit je sjabloon samen met een strook inpakpapier. Als je klaar bent om je doos te verzegelen met je cupcake erin, wikkel je deze strook rond je doosvergadering in het midden bovenaan. Zet vast met plakband en bevestig vervolgens uw label in het midden van uw deksel met dubbelzijdig plakband.

6

Met gele (gouden) plakstenen, die ik gekocht hebt bij Action, versier je eigen verpakking om meteen wow-factor toe te voegen.

 

Romantic Red Maizena Koekjes

Gekleurde Maizena Koekjes

  De Maand van de Liefde  Speciaal voor de maand van de Liefde hebben wij ROMANTIC RED maizena koekjes voor maar €15 euro per emmer (+/- 90 koekjes).

Happy Valentine

Bestellen graag 2 dagen vantevoren, want ze worden vers en ambachtelijk voor u gebakken.

Heeft u vragen bel dan naar 020-36 37 188 van Maandag t/m zaterdag 12 tot 8 uur kom gezellig even langs Winkelcentrum Reigersbos naast de Jumbo Reigersbos Amsterdamcelebrating love at AltijdLekker.

Valentijns Dag Ideetjes

Valentijns Dag Ideetjes

Lekker creatief zijn met Valentijs Dag, zelf gemaakte Valentijns doosjes met een Fiadoe mini bol in een vorm van een cupcake.

Altijd Lekker – Follow us on Snapchat

SnapChat_AltijdLekker

SnapChat_AltijdLekkerWij hebben onze eigen Snapchat Photobooth voor feestjes! Follow us on Snapchat @ AltijdLekker

Met samenwerking met http://www.socialsnap.nl maken wij elk feestje een TOP FEEST waarbij u gasten altijd weer een leuke herinnering van over houden.

Creativity is the way I share my soul with the world – Brene Brown…

 

Follow us on SnapChat_AltijdLekker

Baby Shower Traktatie – Maizena Koekjes

Baby Blue Maizena Koekjes

Baby Shower Traktatie – Baby Blue & Baby Pink Maizena Koekjes

Baby Shower Traktatie Maizena Koekjes

Baby Shower Maizena Koekjes

De welbekende blauwe en roze kleuren voor een jongen of meisje. Maar bij Altijd Lekker Amsterdam kan je gekleurde maizena koekjes bestellen.

De maizena koekjes kan je ook leuk verpakken tot een unieke en orgineel cadeau, bedankjes of traktaties voor aanstaande ouders, grootouders, familie, vrienden en natuurlijk bekenden.

Maak er een bijzonder kraamfeest of babyshower van met onze heerlijke verse en ambachtelijk gebakken maizena koekjes. Jullie babyshower of kraamfeest wordt met deze Surinaamse Lekkernij een groot succes!

 

Baby Blue Maizena Koekjes Traktatie

Baby Blue Maizena Koekjes Traktatie

Het is een jongetje!

Met leuke kleine doosjes gevuld met blauwe en witte maizena koekjes heeft u een leuk “dankje wel” kadootje voor uw gasten.  De doosjes kunt u vinden bij de Action, Zeeman of bij Daily.

 

Kerstdagen voorbij… Klaar voor het nieuwe jaar 2017

Iedereen…, een Gelukkig, Gezond en voorspoedig nieuwjaar toegewenst!

De kerstdagen zijn voorbij, we hebben het nieuwe jaar ingeluid met goede voornemers, de voorbereidingen voor nieuwe leuke ideeen voor uw feestje worden gemaakt…

Dit jaar hebben we op schema:

Blijf ons volgen via facebook of onze websites

 

Altijd Lekker Feesten

Wan Switi Krestneti

Fijne Feestdagen!

Langs deze weg wensen

alle medewerkers van

“Team Altijd Lekker”

jullie Fijne Feestdagen &

een Voorspoedig Nieuwjaar…

Trakteren op School – Thema Frozen

Het prinsesje Elsa van de animatiefilm Frozen is op dit moment één van de populairste personages bij jongere kinderen. Heeft u een dochter die bijna jarig is, dan kunt u haar en haar vriendinnen verrassen met een mooie traktatie in het Frozen thema. Wij helpen u graag doorheen het creëren van dit leuke traktatie voor school.

Stap 1

Koop een papieren tasje. Omdat het thema Frozen zal worden, raad ik een wit tasje aan. Om u een prijscategorie te geven: in de Daily heb ik 12 stuks gekocht voor €4,29 euro. Dit is dus maar €0,35 euro per tasje.

Stap 2

 

Koop organza. Dit is een doorschijnende stof die gebruikt word om formele jurken te maken. Dit kun je meestal in de Action vinden (in verschillende kleuren). De prijs kan variëren.

Om het jurkje van Elza te maken hoeft u enkel de organza in stukken van 12 cm op 30 cm te knippen (Dit kwam mooi uit bij een tasje van 22 cm op 18 cm). Vouw de organza in een soort van zigzagpatroon en gebruik een nietjesmachine om het bovenste deel samen te houden. Daarna bevestig je dit op het papieren zakje.

Stap 3

Download gratis de Anna template. Download deze en knip ze zo nauwkeurig mogelijk uit. Plak dit boven het rokje dat je gemaakt hetbt van organza stof, zodat het lijkt alsof Anna de rok draagt.

Link template: Template Anna Frozen (150 downloads)

Let op: De volgende beelden genomen van het internet (door het traceren) en / of gekleurd en geknipt door Disneyclips.com. Ze zijn bedoeld voor non-profit gebruik, en zijn niet te worden genomen en elders online weergegeven zonder zichtbare bron link.

Stap 4

Als afwerking kun je ook nog een strikje toevoegen rond haar middel. De strikjes kun je ook vinden in de Action (ongeveer €0,80 euro voor 12 stuks).

 

frozen-princessenjurk-anna

Om het nog leuker te maken voor je ijsprincesje, vond ik op groupon de actie voor een Elsa Princesjes jurk. Helaas is die actie verlopen dus kan ik het niet met jullie delen. Maar er zijn nog wel vele websites die deze jurk verkopen: http://prinsjes-prinsesjes.nl/frozen-jurkjes-maat-9298!!!/

Verjaardagen, Kroonjaren en Jubilea

Het verschil tussen
Verjaardagen, Kroonjaren en Jubilea.

Een feestje is natuurlijk altijd leuk – maar sommige feesten zijn net een tikkeltje belangrijker dan andere. Zo zijn er bij verjaardagen bijvoorbeeld de zogenaamde kroon jaren, wanneer je leeftijd een rond getal is, en wordt er ook aan andere bijzondere leeftijden toch net even wat meer aandacht besteed. Zo bestaan er voor de belangrijkste mijlpalen aparte namen en tradities! Omdat het natuurlijk handig is om te weten hoe je zulke bijzondere feesten precies aanpakt, geven we je vandaag op Altijdlekker-Feesten.nl een overzicht van alle kroon jaren en andere bijzondere verjaardagen van personen en jubilea van bedrijven. Zo is het direct duidelijk bij welke gelegenheden je lekker groot uit kunt pakken!

Bijzondere verjaardagen

Voor kinderen is de eerste verjaardag vaak al een hele belangrijke. Hoewel het kind zich er zelf niet veel van herinnert, is het voor de ouders een echte mijlpaal. Het is dan ook zeker een goed idee om hier een leuk cadeau te kopen dat voor de ouders én de kinderen mooie tijden op zal leveren.

Veel tieners vinden ook de zestiende verjaardag belangrijk – denk maar aan de Amerikaanse sweet sixteen-feesten. Nederlandse jongeren mogen vanaf deze tijd bijvoorbeeld op brommers en scooters rijden, en zijn soms zelfs al bijna klaar met school. Een hele stap richting de volwassenheid.

Met achttien jaar is die stap zelfs nog een stuk groter. Vanaf deze leeftijd verandert er van alles: tieners gaan studeren, moeten zelf geldzaken gaan regelen, mogen autorijden en kunnen alcohol kopen. Reden voor een groot feest, met andere woorden!

Ook van 21 wordt wel eens gezegd dat het een kroon jaar is. Op deze leeftijd word je immers echt volwassen! Officieel telt deze verjaardag weliswaar niet als kroon jaar – het is geen veelvoud van tien – maar toch wordt er vaak wel een extra groot feestje van gemaakt.

Bijzondere Kroonjaren

Het eerste jaar dat officieel als een kroon jaar gezien wordt is dan de vijftigste verjaardag. “Hij heeft Abraham gezien”, wordt er over vijftigjarige mannen wel gezegd. Voor vrouwen wordt Sara in deze zin gebruikt. Een grappige traditie is om een reusachtige opblaasbare Abraham of Sara in de voortuin van de jarige te zetten – een manier om iedereen te laten weten dat hier iets bijzonders gebeurt!

Vanaf de 50 is er iedere tien jaar weer een nieuw kroon jaar. Die worden doorgaans naar Bijbelse figuren genoemd, hoewel ze niet allemaal zo bekend zijn als Abraham en Sara. De 60 heet naar Isaak en Elizabeth, de 70 naar Jacob en Anna, de 80 naar Josef en Deborah, de 90 naar Efraïm en Ruth. En de 100? We spreken dan over Methusalem en Judith!

De honderd is een bijzondere leeftijd om te bereiken; maar weinig mensen worden immers zo oud. In Nederland is het dan ook traditie dat honderdjarigen een officiële felicitatiebrief van de koning en koningin krijgen! Vaak komt ook de burgemeester even langs om de jarige persoonlijk te feliciteren. Een honderdste verjaardag is voor de hele familie reden om groots uit te pakken.

Bijzondere Jubilea

Wanneer het om huwelijken, bedrijven of verenigingen gaat, spreken we niet van verjaardagen of kroon jaren, maar van jubilea. Dit zijn altijd een mooie gelegenheid om een feestje te geven. De verschillende jubilea worden genoemd naar materialen. 12,5 jaar – vaak de eerste gelegenheid die groots gevierd wordt – is een koperen jubileum, en 25 jaar is zilver. 50 jaar is, zoals de meeste mensen wel weten, het gouden jubileum. Vanaf daar hebben iedere vijf jaar weer een volgende naam, met als belangrijkste 60 jaar (diamant) en 70 jaar (platinum). 100-jarige jubilea staan bekend als ivoren jubilea.

Dan zijn er natuurlijk nog de lustra, die iedere vijf jaar gevierd worden. Die worden niet altijd even uitgebreid uitgelicht, maar vaak vormt een lustrum alsnog reden voor een feestje!

Hulp van Altijdlekker-Feesten.nl

Hebt u binnenkort een bijzonder kroon jaar te vieren en bent u op zoek naar mooie ideeën en tips om er een groot feest van te maken? Dan kunnen we u bij Altijdlekker-Feesten.nl zeker verder helpen. Onze organisatoren bieden talloze verschillende mogelijkheden om een programma op maat samen te stellen, om wat voor jubileum of verjaardag het ook gaat. Neem dus zeker even contact met ons op, dan kijken we wat we kunnen doen om u een onvergetelijk feest te kunnen bieden!